Vítejte na našem webu

Na této stránce naleznete brzy veškeré informace, které budete potřebovat. Zejména to budou termíny písemek na probranou látku i četbu, dále pak termíny referátů, řečnických cvičení a jiných úkolů, seznamy četby, témat na referáty a řečnická cvičení, pravidla zpracování seminárních prací. Rovněž užitečné odkazy na stránky, kde se můžete něčemu přiučit.

Novinky

Exkurze - změna

22.11.2010 13:04
Pozor změna, na exkurzi s Vámi pojede s největší pravděpodobností pan profesor Průša. Ze zdravotních důvodů nemohu já, byť jsem se těšila. Prosím předejte potřebné informace o srazu a návratu panu profesorovi. Děkuji.

Maturitní generálka

19.11.2010 13:41
Vytvořila jsem pro vás novou složku s názvem maturitní generálka, zde najdete letošní didaktické testy pro vyšší i základní úroveň.

Blahopřání

18.11.2010 14:18
Blahopřeji všem úspěšným recitátorům a ostatním přeji úspěchy v dalších letech. Jmenovitě Sebastianovi Golatovi a Janovi Trtílkovi. Hud

Chybějící informace

06.11.2010 13:25
Prosím všechny, kteří hlasovali, že postrádají nějakou informaci, aby blíže specifikovali, o jaký typ by měli zájem. Jen tak je mohu následně doplnit a vylepšit tak tyto stránky, aby byly pro vás efektivní, splnily svůj účel a vaše očekávání.

Písemky a recitace

06.11.2010 13:24
Informace o nejbližších písemkách pro všechny třídy byly aktualizovány ve složce Termíny.

Ga-ma-ja

16.10.2010 16:28
Časopis žáků nižšího stupně našeho gymnázia najedte na těchto stránkách v rubrice Ga-Ma-Ja nebo na https://www.wigym.cz Právě vyšlo první číslo, ostatní snad budou vycházet v pravidelných měsíčních intervalech. Doufáme, že uspějeme v "novinářských soutěžích" podobně, jako tomu bylo v...

Sekce odkazy

16.10.2010 16:22
V sekci odkazy najdete linky na stránky, se kterými budeme pracovat ve výuce nebo které vám nabízejí různá interaktivní cvičení. Stační kliknout a podívat. Stučný popis stránek bude postupně upřesněn a množství stránek dle potřeby rozšířeno. Pokud sami objevíte nějaké užitečné stránky s cvičeními,...

Webová prezentace byla spuštěna

09.10.2010 18:42
Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. Tato stránka má sloužit vám studentům zapomětlivým, abyste se kdykoli mohli ujistit, jaký test, jaká četba, jaká seminárka na vás čeká.
Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode